Wat wil ik in mijn hart nu echt?

Coaching

WAT

Ik wil je inspireren. Uitnodigen tot waarnemen. Voorbij het denken. Je laten ervaren dat alles er al is. Je hoeft het alleen nog maar te zien. Mogelijkheden ontdekken. En je weer laten verbinden met je eigen kracht en schoonheid. Jouw Innerlijke Wijsheid. Jouw diepste Wezen.
Ik laat je ontdekken dat je zelf weet wat je nodig hebt. En weet wat je nu moet doen. Intuïtief.

Ik geef tijd, ruimte en aandacht aan jou om weer verder te kunnen. Zowel zakelijk als privé. Als mens, waar je ook bent en wat je ook doet.

WAAROM

  • Omdat iedereen er toe doet. Jij bent belangrijk. We zijn allemaal met elkaar verbonden. Zodra we ons bewust zijn van onszelf en de ander, ontstaat er heelheid.
  • Omdat ik geloof dat je meer kunt dan je denkt. Het denken is te beperkt voor alle mogelijkheden. Dus laten we het veld van mogelijkheden verkennen. Jij hebt dit leven een schat aan talenten en gaven meegekregen. Voor jezelf en dus voor het grotere geheel. Deze kun jij volledig be-leven en aanspreken als jij jezelf bent en kent.
  • Omdat ik geloof in de mens, in jou.

HOE

Inspiratie-sessies
Stip-op-de-horizon sessies
Wandel-sessies
Retraite weekends, gedragen door de Stilte

Woorden, pure woorden, geschreven door mij. Met als enige intentie het aan-raken van je hart. Om zo je Innerlijke Wijsheid aan te spreken. Het zijn kleine pakketjes vol liefde. Soms zijn ze rauw en confronterend. Soms helend, zacht en subtiel. Altijd vanuit het hart.

VOOR WIE

Voor jou, als mens op alle plekken waar jij bent, leeft en beweegt. Zowel zakelijk als privé. Daar waar je beslissingen moet nemen. Waar mensen je willen volgen. Waar je verantwoordelijk bent of waar je je verantwoordelijk voelt voor de mensen om je heen. Of voor de ideeën of producten die er leven en vorm krijgen. Daar waar je geconfronteerd wordt met ogenschijnlijk lastige situaties.

Wat als jij jezelf volledig mee kunt nemen in alles wat je doet en waar je ook bent?
Wat is er dan mogelijk?
ALLES

Ik begeleid mensen hierin. Jou ook? Je zult verrast, verbaasd en verwonderd zijn. Klaar voor jouw eerstvolgende stap.

Bel of mail me als je er iets bij je aangaat of resoneert. Laten we kennismaken.
Ik kijk naar je uit.

Warme groet,