Wat wil ik in mijn hart nu echt?

Coaching

WAT

Ik wil je inspireren. Aanzetten tot waarnemen. En uitnodigen voorbij het denken.
Je laten ervaren dat alles er al is. Je hoeft het alleen nog maar te zien. Je patronen onder ogen zien. Mogelijkheden ontdekken. En je weer verbinden met je eigen kracht en schoonheid. Je laten ontdekken dat je zelf weet wat je nodig hebt en weet wat je nu moet doen. Intuïtief. Ik geef tijd, ruimte en aandacht aan jou zodat je weer verder kunt. Zowel zakelijk als privé. Als mens, waar je ook bent en wat je ook doet.

WAAROM

Omdat iedereen er toe doet. Jij bent belangrijk. We zijn allemaal met elkaar verbonden. Als we ons bewust zijn van onszelf en de ander, ontstaat er heelheid.
Omdat ik geloof dat je meer kunt dan je denkt. Het denken is te beperkt voor alle mogelijkheden. Dus laten we het veld van mogelijkheden verkennen.

HOE

Ik nodig je uit je bewust te zijn, nieuwsgierig te zijn, zacht, liefdevol open te staan voor het leven, te willen leren en te durven reflecteren, te vertrouwen op het leven en te houden van jezelf.

VOOR WIE

Voor jou, als mens op alle plekken waar jij je beweegt. Zowel zakelijk als privé. Daar waar je beslissingen moet nemen. Waar mensen je willen volgen. Waar je verantwoordelijk bent of waar je je verantwoordelijk voelt voor de mensen om je heen. Of voor de ideeën of producten die er leven en vorm krijgen. Daar waar je geconfronteerd wordt met ogenschijnlijk lastige situaties.

Wat als jij jezelf volledig mee kunt nemen in alles wat je doet en waar je ook bent?
Wat is er dan mogelijk?
ALLES

Ik begeleid mensen hierin. Jou ook? Je zult verrast, verbaasd en verwonderd zijn. Klaar voor jouw eerstvolgende stap.

Bel of mail me als je er iets bij je aangaat of resoneert. Laten we kennismaken.
Ik kijk naar je uit.

Warme groet,