Transformatiereis Terschelling 30 juni – 3 juli

Transformatiereis Terschelling

Als het tijd is voor vernieuwing

Wij, Ingrid en Marieke, nemen je mee naar Terschelling om te verruimen, vrij te maken en weer helder te zien. De Folkshegeskoalle (Volksschool) in Hoorn is deze dagen onze vrijplaats. Een buitengewone plek middenin het bos en vlakbij het strand.

We gaan reizen. Naar binnen en naar buiten. In verbinding met Moeder Aarde en in harmonie met iets dat groter is dan jijzelf. Het vrijmaken van oude patronen, loslaten van hou-vastjes en het vinden van je eigen koers, laten de energie weer vrij stromen. Jij staat aan het roer.

Dichtbij jezelf blijven
Is kwetsbaar durven zijn

Het eiland is deze 4 dagen onze plek van vernieuwing en transformatie.
Speels co-creëren we met alles wat deze krachtplek ons biedt. Met alle ruimte voor energetisch werk in verschillende vormen. Ook bieden we de mogelijkheid tot persoonlijke verdiepingssessies. We laten ons leiden. Het mag moeiteloos, onmiddellijk en nu.

Omringd door zee.

Ga je mee?

Aanmelden ingridenmarieke@gmail.com
Investering 690 euro
Inclusief – 3 overnachtingen in 2p kamer met eigen sanitair (meerprijs 1p kamer €60)
– alle maaltijden (met keuze uit vegetarisch, veganistisch, vlees of vis)
– je eigen fiets voor 4 dagen
Ingrid Bergman www.iwitnesscoaching.nl
Marieke Konings www.mariekekonings.nl