Wat als je het even niet meer weet?

Wat als je het even niet meer weet?

Je hebt alles al bedacht en voor zover mogelijk uitgeprobeerd. Input gevraagd aan verschillende mensen. Je aantekeningen nog eens doorgenomen. Doorvoeld, gekeken. Gesproken en gezwegen. En dan kom je op een punt dat je vast zit. Wat dan?

Ga iets totaal anders doen. Zonder verwachtingen over jouw onderwerp. Gewoon omdat je het leuk vindt. Beweeg, zit stil (op 1 bil..) , ga dansen of keihard rennen. Ga lekker springen of doe stoeptikkertje. Maakt niet uit. Zo geef je ruimte aan jezelf, je energie en alles wat vast lijkt te zitten.

Laatst had ik zo’n moment. Nu word ik heel blij van schrijven. En in dit geval versjes schrijven. Zonder vooropgesteld doel me laten verrassen met wat ik schrijf. Dus pen op mijn papier gezet en schrijven.

Hierboven deel ik je mijn schrijfsel. Energy in motion 😉

Zit jij vast en wil je ruimte. Probeer het uit!

Wil je graag wat begeleiding of inspiratie hierbij, bel of mail me. Ik kan je helpen.

Warme groet,

share to inspire

#geenwoordenvoor #energyinmotion #transformationalpresence #stilte #ietsanders #ruimte