In 10 stappen naar een naam voor je workshop, training of traject

In 10 stappen naar een naam voor je workshop, training of traject

Met hart en ziel hebben Marieke Konings en ik 9 maanden gewerkt aan de ontwikkeling van ons transformatie-traject TODAY I RISE. Doordacht en vooral veel doorvoeld, onze eigen processen en ervaringen erin verwerkt. En dan ineens (althans zo lijkt het) is het traject bijna klaar! Supertrots en ook blij dat het zover is willen we het presenteren aan de wereld. Maar hoe gaan we het eigenlijk noemen? Hoe verzin je of waar vind je een goeie naam? Waar moet een naam aan voldoen?

LET THE WORDS FIND YOU

  1. Lap alle regels en adviezen aan je laars en gebruik je gevoel en intuïtie.
  2. Ga eens na waar je in de afgelopen tijd door geraakt werd. Wat zette je aan, deed je hart huppelen of waar werd je enthousiast van?
  3. Let op ingevingen, maar ga vooral niet te hard werken en denken. Dan blokkeer je zeker. Wordt jouw aandacht ergens door getrokken? Valt je oog op iets?
  4. WhatsApp elkaar alle ingevingen, woorden, titels, vragen, maakt niet uit wat. Dit inspireert namelijk enorm en de energie gaat lekker omhoog. Het traject komt echt tot leven.
  5. Bij iedere input ga je voelen of en wat het met je doet. Niet te lang bij stilstaan, maar gewoon direct voelen ‘blij/niet blij’, ‘energie/geen energie’, ‘ja/nee’ etc..
  6. Laat elkaar weten wat het met je doet. Gewoon een appje, wel zo snel. En blijf open staan voor nog meer woorden. Je weet maar nooit 😉
  7. En dan als je bij dat woord of die titel blijft terugkomen… bellen!
  8. Ben je er samen uit?
  9. De woorden moeten natuurlijk wel de lading dekken. Of in ieder geval een uitleg geven van waar je traject, workshop of training over gaat. En je zult merken dat dat zo is. De wet van de aantrekkingskracht is hier van toepassing. Je focus van de afgelopen periode zat nl al helemaal op de inhoud. En omdat je dit soort dingen met hart en ziel aangaat, staan deze ook volledig afgestemd op alles wat hierop resoneert. De woorden die jou schijnbaar zo moeiteloos hebben gevonden zijn de som van al je gedachten, woorden en emoties.
  10. Jahoe!! Je hebt hem. De naam voor jouw creatie.

Dit kan allemaal heel snel gaan. Hier hoef je echt geen weken over te doen. Bij ons ging het snel. Eerst wat woorden naar elkaar ge-appt totdat ik ineens moest denken aan het filmpje Today I Rise. Dit filmpje hadden we allebei al eerder gezien en kwam echt binnen. Dus opnieuw gekeken en het raakte en ontroerde ons weer enorm. En dekken de woorden de lading? Jazeker!

Het filmpje gaat over het gaan staan voor jezelf. Tegen alle verdrukking in. Jezelf laten zien en trots zijn op jezelf. Van jezelf houden no matter what!

Tijdens ons transformatietraject TODAY I RISE begeleiden we je 3 maanden lang op de weg naar het gaan staan voor wie jij bent. In al je glorie ;-). Waarbij je je opnieuw gaat verbinden met je essentie. Ben jij hier ook naar op zoek en ben jij er klaar voor om te gaan staan voor jezelf? Geef jezelf dan dit traject cadeau en ontdek dat en nog veel meer. Stuur me een berichtje via LinkedIn /ingrid@iwitnesscoaching.nl /ingridenmarieke@gmail.com.

‘LET THE WORDS FIND YOU’ kwamen naar mij toe door Trace Hobson. Hij is verbonden aan het Centre for Transformational Presence en hij inspireert mij enorm door zijn open hart en door het delen van zijn perspectieven en ingevingen. Thnx Trace!

Als metafoor hebben we trouwens gekozen voor het beeld van zaadje in de grond tot de volgroeide boom. Hoe een metafoor je kan helpen je boodschap te verduidelijken is het onderwerp van een volgend blog.

Graag tot dan!

Groetjes,